Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سرانجام کلیات طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی(محدودسازی اینترنت) در جلسه عصر امروز کمیسیون مشترک طرح صیانت با ۱۸ رای مثبت و یک رای منفی تایید شد. قرار است جزییات این طرح در جلسات بعدی این کمیسیون مورد بررسی قرار بگیرد.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ تصویب این طرح که منتقدان زیادی بین مردم و صاحبنظران دارد، حاشیه‌هایی داشته است؛ از جمله سرعت تصویب آن بدون اجازه به مخالفان برای اظهارنظر در خصوص طرح.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد کشوری، مشاور آی سی تی در همین خصوص نوشت: ریاست کمیسیون مشترک به عجیب‌ترین شکل ممکن و بدون دادن فرصت صحبت به نمایندگان (بجز یک نفر به مدت حدود دو دقیقه) و نماینده مرکز پژوهشها و سایر دستگاه‌ها، در عرض کمتر از سی ثانیه برای کلیات طرح صیانت رای گرفت و کلیات طرح رای آورد. با کلی بحث به یک مخالف طرح یعنی آقای رشیدی کوچی اجازه حرف زدن به مدت 3 دقیقه دادند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

کنایه آذری جهرمی به تصویب طرح صیانت

واکنش معاون سابق وزارت ارتباطات به تصویب طرح صیانت

غلامرضا قزلجه عضو کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی نیز به خبرنگار جماران گفت: این فرایند درستی نبود در زمان بررسی بودجه، کارتابل‌های دعوت به کمیسیون‌ها خالی بود و هیچ برنامه‌ای قرار نبود شکل بگیرد تنها یک اطلاع‌رسانی پیامکی و غیر رسمی بوده است. بنده صبح در صحن اطلاع دادم و رییس مجلس هم گفتند، این تنها یک دعوت شخصی بوده است. اگر زور باشد این طرح ادامه پیدا میکند و اگر منطق به قانون باشد قاعدتا جلسه رسمی بعد بودجه، کمیسیون تشکیل و طی جلساتی گزارش مرکز پژوهش‌ها، کارگروه شنیده شود و اگر کلیات طرح صیانت رد شود افراد ۱۰ روز مهلت دارند تا پیشنهادات جایگزین خود را مطرح کنند. بعد در جلسات رسمی مطابق آیین‌نامه رای‌گیری شود.

نقش پررنگ وزیر احمدی نژاد

پیرزاده، روزنامه‌نگار نیز نوشته: رضا تقی‌پور⁩ همان وزیر دولت احمدی‌نژاد است که اینترنت ۱۲۸ کیلوبایتی را برای مردم مفید می‌دانست؛ کافی است اداره جلسات کمیسیون طرح صیانت توسط او را خوب ببینید تا متوجه رفتار قلدرمابانه شوید! ‏رضا تقی‌پور حاصل اعتماد به همان لیستی است که قالیباف سرلیستش بود!

تسلیت به مردم ایران

محمدصالح مفتاح، فعال سیاسی نیز در توئیتی نوشت: اگر برجام ۲۰ دقیقه‌ای تصویب شد، حزب پایداری با تصویب ۱۰ دقیقه‌ای کلیات طرح صیانت، رکورد جدیدی به نام خودش ثبت کرد. تبریک به آقای زارع‌پور و آقاتهرانی به خاطر حمایت‌های ویژه‌شان. تسلیت به مردم ایران.

جلال رشیدی کوچی، نماینده مجلس نیز گفت: من تازه نسخه طرح رو گرفتم. اونایی که هی زنگ می‌زنن و تهدید میکنن رای موافق بده، شما تصمیم گرفتید و کار خودتون رو می‌کنید اما حرف ما رو بشنوید.

‏صیانت با ‎رایتل آغاز شد؟

روز گذشته به اعضای کمیسیون مشترک در قالب پیامک اعلام شده که امروز در جلسه ۴۵ دقیقه‌ای برای تصمیم‌گیری درباره طرح صیانت حاضر شوند. نوری، عضو کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی امروز در صحن علنی ضمن انتقاد از این موضوع گفت نمی‌توانیم در عرض ۴۵ دقیقه برای طرحی با این اهمیت جمع شده و تصمیم‌گیری کنیم.

وی روز گذشته اجرا و تصویب طرح صیانت را تا پایان سال ۱۴۰۰ رد کرده بود و کاهش سرعت اینترنت را با طرح صیانت بی‌ربط خواند.

به نوشته تجارت‌نیوز؛ از طرف دیگر رایتل امروز پیامکی با این مضمون که «سرویس اینترنت امن و سالم برای فرزندان ایران زمین، با فعال کردن این سرویس فرزندان شما تنها امکان استفاده از اینترنت بومی (داخلی) را خواهند داشت و دسترسی به اینترنت بین‌الملل مقدور نخواهد بود» را برای کاربران خود ارسال کرده است. این پیامک این سوال را برای کاربران ایجاد کرده که آیا طرح صیانت به بهانه ‎صیانت از کودکان با اپراتور رایتل آغاز شده است؟

مشکلات اینترنت پابرجاست

این ماجراها این در حالی است که از هفته گذشته و با اعلام خبر بررسی طرح صیانت در مجلس کاربران اینترنت با مشکلات متعددی در دسترسی مواجه هستند. به گفته اکثر کاربران سرعت اینترنت مخصوصا در زمان استفاده از اپلیکیشن‌هایی مثل اینستاگرام به شدت کاهش یافته و در دسترسی به فیلترشکن نیز مشکلات متعددی وجود دارد.

این موضوع که با عنوان «صیانت خاموش» در فضای مجازی ترند شده توجه زیادی را به خود جلب کرده است. در نهایت زارع‌پور وزیر ارتباطات دیروز در واکنش به این موضوع اعلام کرده دولت سیزدهم به هیچ وجه دنبال اعمال محدودیت و مسدود کردن اینترنت نیست و مشکلات این چند وقت اخیر هم به لطف الهی حل می‌شود! البته زارع‌پور گفته فضای مجازی تهدیداتی دارد که قانون‌گذار باید برای آن چارچوب تعیین کند و ما هم در چارچوبی که قانون‌گذار تعیین می‌کند، امور را دنبال می‌کنیم.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: طرح صیانت اینترنت کلیات طرح صیانت کمیسیون مشترک فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۱۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«حسین احمدی» از حوزه ملایر خدابنده به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

با تشکر از شما که این فرصت را در اختیارم قرار دادید تا با اطلاع رسانی به مردم فهیم، مشارکت آگاهانه آنها را در مرحله دوم انتخابات شاهد باشیم. تبریک عرض می‌کنم دلاوری‌ها و شجاعت سربازان ولایت، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی در شکستن هیمنه رژیم پوشالی صهیونیستی در عملیات وعده صادق. در پاسخ به سوال شما، می‌توان گفت: همه گرایش‌ها و طیف‌های سیاسی در مجلس دوازدهم نماینده خواهند داشت، اصلاح طلبان در اقلیت خواهند بود و اصولگرایان اکثریت هستند و تعداد زیادی هم نماینده مستقل در مجلس حضور خواهد داشت. اما بهتر است بگویم نمایندگانی که دغدغه مردم را دارند و برای رفع مشکلات مردم تلاش خواهند کرد، از همه گروه‌ها و طیف‌های سیاسی چه اصولگرا و چه اصلاح طلب و چه مستقل در اکثریت خواهند بود.

*مهمترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

با توجه با اینکه بنده دانش آموخته رشته حقوق هستم و دارای ۲۴ سال تجربه وکالت و ۸ سال سابقه عضویت در شورای اسلامی شهر ملایر و ریاست کمیسیون حقوقی این شورا هستم، این سوابق با وظایف اصلی نمایندگان که همان قانون گذاری و نظارت است کاملاً مرتبط است

قانون گذاری در همه زمینه‌های که مردم با مشکل مواجه هستند از جمله حوزه‌های اقتصادی و معیشت مردم، ارزش پول ملی، قضائی؛ مدیریتی، آموزشی و بهداشت و درمان، کشاورزی و...... همچنین نظارت بر اجرای صحیح قوانین مصوب همه و همه برای بنده دارای اهمیت است. تلاش بنده این خواهد بود که به مسائل اصلی کشور بپردازم و وارد حاشیه‌ها نشوم. در زمینه حقوقی و قضائی هم لوایح قضائی که با مشارکت قوه قضائیه توسط دولت به مجلس ارسال شده و در نوبت بررسی و تصویب هستند در اولویت خواهد بود

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به تخصص و تجربه ام، اولویت بنده عضویت در کمیسیون حقوقی و قضائی و یا کمیسیون اصل نود است. متأسفانه در مجلس فعلی کمیسیون حقوقی و قضائی که بازوی اصلی مجلس در قانون گذاری می‌تواند باشد، دیرتر از سایر کمیسیون‌ها تشکیل شد و یکی از ضعف‌های مجلس یازدهم عدم رغبت بسیاری از نمایندگان برای عضویت در این کمیسیون بود. البته در همه کمیسیون‌ها نیاز به حضور نمایندگانی خواهد بود که با قانون و قانون گذاری کاملاً آشنا هستند، اگر ضرورت باشد برای عضویت در کمیسیون‌های دیگر هم مانعی نخواهد بود.

*مهمترین چالش استان خود را چه میدانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

استان همدان هم جدا از کشور عزیز ایران نیست، همه چالش‌هایی که گریبانگیر مردم در سراسر کشور است در استان همدان نیز مردم با آن مواجه هستند. از جمله بیکاری؛ ازدواج جوانان، مسکن، مشکلات معیشتی و.... کمبود آب شرب و کشاورزی که البته امسال به لطف خداوند با بارش‌هایی که داشتیم مقداری رفع شده است. برخی از مشکلات به قانون نیاز دارند، برخی مشکلات با نظارت قوی مجلس رفع خواهد شد و برخی هم با پیگیری نمایندگان و رایزنی در وزارتخانه‌ها و دولت با امکانات موجود حل می‌شود. مقام معظم رهبری در شعار امسال و تبیین این شعار شاه کلید رفع مشکلات کشور را به مسئولان و مردم معرفی نمودند. بله مشارکت مردم، شاه کلید حل مشکلات کشور از جمله مشکلات اقتصادی است، همانطور که مردم در همه صحنه‌ها برای دفاع از انقلاب و ولایت حضور دارند، باید مجلس، دولت و قوه قضائیه زمینه را برای مشارکت آنها در اداره امور کشور به ویژه اداره اقتصاد هموار کنند. با مشارکت مردم بخش خصوصی تقویت خواهد شد، و دخالت دولت در تصدی گری عرصه اقتصاد کاهش خواهد یافت. شفاف سازی در همه امور به ویژه اقتصاد بسیاری از تخلفات و مفاسد اقتصادی را کاهش خواهد داد و افزایش اعتماد عمومی را در پی خواهد داشت. برای کاهش بیکاری در شهرستان و استان علاوه بر پیگیری فراهم نمودن زمینه مشارکت مردم در سرمایه گذاری، تولید، به ظرفیت‌های مهم شهرستان از جمله صنعت مبلمان منبت، کشاورزی و دامپروری، و گردشگری بیشتر از گذشته باید توجه نمود و فعالان این عرصه‌ها را بیشتر باید حمایت کرد. برای رفع موانع تولید باید تلاش کرد، کارگاه‌ها و کارخانجات تعطیل و نیمه تعطیل را باید احیا نمود و تا با رفع مشکلات بتوانند با ظرفیت کامل در خدمت مردم باشند. همچنین پیوند صنعت، کشاورزی با دانشگاه و هنرستان‌ها می‌تواند زمینه اشتغال بسیاری از جوانان را فراهم نماید. در بخش مسکن هم، باید با تصویب قوانین و تسهیل مشارکت مردم در تولید مسکن، دولت را در اجرای پروژه مسکن ملی یاری کرد. در پایان از حضور حماسی مردم در مرحله اول انتخابات که دشمنان را مأیوس ساخت، تشکر می‌کنم، امیدوارم در مرحله دوم نیز شاهد این حضور افتخار آفرین باشیم.

کد خبر 6083288

دیگر خبرها

  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • همان‌ها که موافق صیانت بودند، وارد مجلس آینده شده‌اند
  • جبهه پایداری به دنبال کلید زدن «طرح صیانت جدید» در مجلس دوازدهم؟ 
  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • آیین دادرسی تجاری در انتظار تصویب مجلس
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟