Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، تا آمدیم به خودمان بجنبیم، کرونا به ایران رسید و چند ماهی است بدون آنکه دعوتش کرده باشیم مهمان کشورمان شده است. در همان روز‌های نخست، مسئولان پای کار آمدند و مقر میزبانی خود را در وزارت بهداشت بنا کردند؛ وزارتخانه‌ای که از همان ابتدا برای جلوگیری از شیوع گسترده ویروس کرونا تعطیلی دانشگاه‌ها، مدارس و برخی دیگر از نهاد‌های دولتی و خصوصی را در دستور کار قرار داد، البته که مقر میزبانی یا به تعبیری مقر فرماندهی مقابله با کرونا برای ادامه فعالیت دانش‌آموزان و دانشجویان بعد از جلسات متعدد با دستگاه‌های آموزش و پرورش به این نتیجه رسید که با فراهم آوردن بستر اینترنت، تمامی امور آموزشی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را از راه دور انجام دهد و حالا باید وزارت ارتباطات هم پای کار بیاید.

به همین منظور از همان روز‌های اول برای آسان‌تر شدن کارها و ترغیب مردم برای بیشتر در خانه ماندن، طبق صحبت‌های سجاد بنابی نایب رئیس شرکت زیرساخت، پهنای باند اینترنت کشور ۴۰ درصد افزایش یافت و پس از درخواست مکرر مشترکین اینترنتی، محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات دولت دوازدهم در ابلاغیه‌ای ۱۰۰ گیگابایت اینترنت رایگان را برای مودم‌های ثابت خانگی در نظر گرفت؛ هدیه‌ای دردسرساز که برای برخی‌ خوب بود و برای عده‌ای دیگر بی‌برکت.

کووید ۱۹ هرچه که باشد، توانست در اندک زمان ممکن زیرساخت‌های دولت الکترونیک را فراهم کند. اما تا زمانی که شیب سرعت اینترنت کشور سیر نزولی داشته باشد، استفاده مردم از این خدمات بی‌فایده است، چرا که براساس آنچه این‌روز‌ها از سازمان تنظیم مقررات به گوش می‌رسد، اتفاقی آنچنانی برای کیفیت مطلوب اینترنت کشور رخ نداده است.

بیشتر بخوانید: تکلیف بسته‌های اینترنت فعال مشترکان چه می‌شود؟

البته با مسئولان سازمان تنظیم مقررات که صحبت می‌کنیم تا حدی حرف حق را می‌زنند و می‌گویند: «با وجود تعطیلی‌ها، استفاده مردم هم از اینترنت بالا رفته و حجم مصرفی از ۲۰ ترابایت به ۳۰ ترابایت افزایش داشته است و اُفت سرعت در روز‌هایی که همه از اینترنت استفاده می‌کنند امری طبیعی است»؛ ما هم به آن‌ها حق می‌دهیم و تلاش مضاعف زیرمجموعه‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را ارج می‌نهیم، اما با وجود اینکه هنوز به تعطیلات صد درصدی نوروز نرسیده‌ایم و همچنان بیشتر اداره‌ها و کسب و کار‌های خرد و کلان پابرجاست، حال سرعت اینترنت کشور خوب نیست، این را نه ما بلکه بسیاری از مردم بر آن اذعان دارند.

هرچند که هدیه ۱۰۰ گیگابایتی با دردسرهایش فعال شد و روز‌های پایانی را سپری می‌کند، حالا که به عید نوروز و تعطیلات نوروزی نزدیک می‌شویم باید دید چه تصمیم جدیدی برای سیر صعودی سرعت اینترنت یا رایگان شدن مجدد اینترنت مودم‌های ثابت در وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: دلیل افت سرعت بسته‌های اینترنت هدیه ۱۰۰ گیگابایتی چیست؟

ذکر این نکته لازم است که پیش از این با پیگیری‌های خبرنگار ما از سازمان تنظیم مقررات، این دستگاه مربوطه اُفت سرعت را امری طبیعی دانسته و حسین فلاح جوشقانی رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هم در پاسخ به یکی از خبرگزاری‌های رسمی کشور گفته بود؛ «جای نگرانی در اُفت سرعت یا بسته‌های فعال فعلی نیست و در این رابطه با اپراتور‌ها صحبت کردیم.»

همچنان امروز با وجود وضعیت بسته‌های فعال فعلی اینترنت، هنوز برای کاربران رسماً تعیین تکلیف نشده است و برخی اپراتور‌ها اولویت را به مصرف بسته‌های فعال کاربران داده‌اند و برخی دیگر نیز هیچ اشاره‌ای به فعالسازی اینترنت رایگان نکرده‌اند، البته باید اشاره کرد که تمام این بذل و بخشش‌ها فقط تا ۵ روز دیگر مهلت دارد و بعد از آن باید منتظر تدابیر و توییت‌های جدید مسئولان مربوطه بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت ارتباطات تنظیم مقررات اینترنت رایگان سازمان تنظیم مقررات اینترنت کشور روز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۸۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!

اولین آیین‌نامه رانندگی در زمان «وستد» تهیه و تنظیم شد. آن‌ها به تربیت علمی افسران و افراد شهربانی پرداختند و بعد از آن امور انتظامی تهران را بین ۱۰ کلانتری تقسیم کردند. وستداهل خود ریاست نظمیه را به عهده گرفت و برگداهل ریاست آگاهی و وارفاس هم رئیس پلیس شد.

به گزارش همشهری آنلاین، در ادامه این راه در سال ۱۳۰۰ در اداره پلیس شعبه‌ای به نام شعبه «آلات ناقله» در خیابان باب همایون دایر شد که با ۱۰ مامور که از بین پاسبان‌ها انتخاب شده بودند کار کنترل عبور و مرور اتومبیل‌ها را به عهده گرفتند. علامت مشخصه آن‌ها هم بازوبند سفیدی بود که به بازوی چپ خود می‌بستند.

ریاست این شعبه به شخصی به نام فتح الله‌خان بهنام واگذار شد و او اولین رئیس راهنمایی و رانندگی محسوب می‌شد و درجه نایب اولی یعنی ستوان‌یکم داشت. اما اولین افسر آزمایش رانندگی که نام و امضایش به زبان فرانسه پای اوراق رانندگان زمان قاجاریه وجود دارد شخصی به نام «مسیو کلین» بود و بعد از او این سمت به ناصرخان انشاء، اولین متخصص نظمیه، محول شد.

ترجمه، تنظیم نظام‌نامه و آیین‌نامه که راننده هنگام روز در شهر و اماکن پرجمعیت ضمن حرکت از سمت راست باید با سرعت ۱۵ کیلومتر در ساعت و در خارج شهر ۲۵ کیلومتر در ساعت و شب‌ها با سرعت ساعتی ۱۰ کیلومتر براند و یا اینکه در موقع نزدیک شدن به حیوانات از قبیل اسب و قاطر که طبعاً از صدای ماشین وحشت دارند از سرعت اتومبیل خود بکاهند و آرام حرکت کنند تا باعث وحشت و رم کردن حیوانات نشوند، از جمله قوانینی بود که او تنظیم کرده است.

تهرانی‌ها، حدود ۲۳ مرداد ۱۳۰۵ خبری خواندند در روزنامه‌های آن دوره، که در متنش آمده بود، با توجه به دستورات آقای رئیس نظمیه و تأکیدات بلدیه‌چی «بوذرجمهری» مأمورینی در شهر گماشته شده تا از تصادفات و تخلفات شوفر‌ها جلوگیری شود.

اوایل خرداد سال ۱۳۰۷، شوفر‌ها با انتشار اطلاعیه از طرف اداره کل تشکیلات نظمیه مملکتی با این متن «به خاطر مخاطرات متصوره و حسن تنظیم ایاب و ذهاب وسایل نقلیه تابلو‌های راهنما از طرف این اداره در گوشه و کنار معابر نصب می‌شود. شوفر‌ها هم باید بروند نظمیه و قوانین و اسلوب عبور و مرور را بخوانند تا زمانی که قوانین و نظام‌نامه تدوین شود و بتوانند بروند شعبه تأمین عبور و مرور در میدان سپه که دفترچه را بخرند و اطلاعات کسب کنند.»

داوطلبان دفترچه نظام‌نامه را خریدند و خواندند. ۲ سال بعد، اواخر دی ماه، وقتی تعداد اتول‌ها آن‌قدر زیاد شد که آدم‌ها در روزنامه گلایه بنویسند از تعدادشان، مقررات جدیدی در ۳۲ ماده تنظیم شد. در این قوانین آمده بود که باید اوراق ۴ گانه، یعنی تصدیق نظمیه، مالکیت، مالیات و معاینه اگر تاکسی است، همیشه همراه شوفر باشد. پلاک ماشین با روشنایی عقب ماشین روشن شود و در عین حال چراغ نور قرمز پشتی و ۲ چراغ جلو، بعد از غروب آفتاب روشن باشند. صدای بوق‌شان هم تا ۱۰۰ متر دورتر شنیده شود.

در سال ۱۳۴۷ پلیس راه ژاندارمری در تهران تاسیس شد و سال ۱۳۵۳ امور راهنمایی و رانندگی تهران طبق قانون به شهرداری واگذار و در نهایت ۱۲ فروردین ۱۳۷۰ نیرو‌های انتظامی سازمان راهنمایی و رانندگی، پلیس راه و ژاندارمری با یکدیگر ادغام شدند و معاونت راهنمایی رانندگی و حمل و نقل ناجا شکل گرفت.

دیگر خبرها

  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • دستاورد جدیدی که سرعت اینترنت را 20 برابر می‌کند!
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)